Een verlovingsfeest is niet zomaar iets. Trouwen al helemaal niet. Dit is iets wat zo'n grote waarde heeft dat het allemaal wel wat extra aandacht kan gebruiken. Omdat het gelukkige stel zo druk is met alle voorbereidingen en soms over de juist oh-zo-mooie details heen ziet is Willi haar onderneming begonnen en droomt ze ervan om een bruiloft zo te maken dat zelfs de kleine details tranen van geluk waard zijn. 

Willi kijkt met jullie mee, luistert naar jullie wensen, en maakt van jullie droom de realiteit door prachtige kaarten te ontwerpen, welkom borden te realiseren, corsages met de hand te schrijven, menukaarten op tafel te zetten, wax stempels te gebruiken en ga zo maar door. 

Willi heeft connecties met verschillende leveranciers waardoor voor jullie de mooiste materialen besteld kunnen worden. 

Waarom speciaal? Willi kalligrafeert, en dát is speciaal want dat heeft niet iedereen en daarom wordt jullie kaart ook uniek, exclusief en orgineel!

Beloofd!

Exclusieve kaarten voor diverse gelegenheden. Kaarten worden persoonlijk ontworpen, bij de juiste drukker gedrukt en vervolgens afgewerkt met kalligrafie of ander gewenste materialen/specialiteiten.

Gekalligrafeerde enveloppen om zo nog mooier jullie kaarten weg te geven. Te mooi om uit te pakken.

Speciale sluitzegels om een kaart exclusief als pakketje te verpakken. Wax stempels zijn in verschillende logo's etc. te verkrijgen.

Ook de lak is in verschillende kleuren te verkrijgen.

Corsage's gekalligrafeerd op hout of ander materiaal. Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Afgewerkt met een magneetje of een speldje op de achterkant. Ook te combineren met bloemen.

Welkom's bord om jullie gasten te verwelkomen. Dit bord is te verkrijgen in hout, plexiglas of ander materiaal wat u wenst. De ezel is te huur voor een dag.

Menu kaarten voor tijdens het diner, naamkaartjes voor de verschillende soorten gerechten, of kaartjes om aan te geven welke overheerlijke taarten er te eten zijn, alles in uw stijl, en naar uw wens. Ook deze kaartjes kunnen worden gecombineerd met een wax stempel of een soort lint.

Bedank kaarten om voor de laatste keer te shinen in jullie pracht kleding. Bedankkaarten in verschillende soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Ook deze kaarten kunnen gecombineerd met was stempels, linten, enzovoorts.

Verdient iemand op jullie dag een extra kaartje met een persoonlijk bericht? Of zet je graag jullie ceremoniemeesters in het zonnetje? Geef je graag een speciaal persoon een kleinigheidje? Ook hierin wil ik heel graag met jullie mee denken om zo tot de prachtigste ideeën te komen om deze vervolgens te realiseren.

Voor de bruiloft brochure dient u contact op te nemen met Willi.

In deze brochure worden prijzen benoemd en wordt er meer uitleg gegeven

over de mogelijkheden die er allemaal zijn,

want er zijn nog véél meer mogelijkheden

zoals persoonlijke tasjes aan jullie daggasten, een donutwall,

lieve kaartjes om jullie ouders mee te verassen

of een gepersonaliseerde zakdoek voor je bruid of bruidegom.

De brochure opvragen is geheel vrijblijvend. Ik help u dan graag verder!

voor meer foto's, bekijkt u gerust mijn portfolio!

2019 By KalligrafievanWilli