Willi, de persoon achter al deze creativiteit is een mens die houdt van gezelligheid, rust, natuur, bloemen, koffie met opgeklopte melk, familie en lieve vrienden. Ik ben getrouwd met mijn pracht-man die mij zo nu en dan even de nodige dosis energie geeft en naast mij staat terwijl ik mijn eigen onderneming alleen run. 

'Ik kom van het platteland en was altijd bezig met creativiteit. Ik genoot van elk resultaat wat al mijn geknutsel had. Echt héérlijk. Toen ik op een middag een pracht portret op papier zette wist ik zeker dat ik iets met mijn mooie hobby wilde doen. Ik ben op les gegaan en leerde daar naast tekenen ook hoe ik moest schilderen. Toen het handletteren helemaal leuk werd dacht ik: 'ik moet dit ook vast wel kunnen,' en ja, ik ging handletteren. Pas daarna kwam wat ik nu nog steeds heerlijk vind.: kalligraferen. Ik ruilde al snel mijn handletterstiften in voor een echte kalligrafiepen en begon mijn passie voort te zetten. 

Voor mijn schoonzus maakte ik de eerste trouwkaart en dit leek mij maar al te best. Ik ging me verdiepen in allerlei druktechnieken en leerde zo elke dag iets meer. Toen ik de aanvraag kreeg van mijn eigen nicht om ook aan hun bruiloft dergelijke steentjes bij te dragen, kon ik mijn geluk niet op. Ik moest hiermee doorgaan en dat deed ik ook. Op 24 oktober 2018 stapte ik naar de kamer van koophandel en zette daar mijn handtekening om mijn eigen onderneming echt voort te zetten.

Tot op heden ben ik nog steeds bezig met alle mogelijke manieren van creatief bezig zijn in de kalligrafie, het ontwerpen en ga zo maar door. Ik vind het heel belangrijk dat ik voor mijn lieve klanten iets kan maken waar ze oh-zo blij van worden. Ik hou ervan om heerlijke, gezellige en echte gesprekken aan te gaan en om zo te weten te komen wat klanten echt willen zodat ik samen met mijn klanten kan gaan voor de volle 100%.

Naast mijn eigen onderneming ben ik met mijn Sociaal Agogisch Medewerkers diploma werkzaam in de ouderenzorg waar ik 2 dagen in de week de daginvulling verzorg, met alle liefde voor mijn oude medemens.


 

2019 By KalligrafievanWilli