top of page
IMG-20201016-WA0000 (1).jpg

MOGELIJKHEDEN

en voorwaarden voor het kalligraferen van jullie producten

Kalligrafie is iets bijzonders! Het geeft vaak net dé finising touch en daar zijn veel aanstaande bruidsparen, leveranciers en trotse ouders naar op zoek!

Dolgraag ben ik jullie van dienst! Ik kan kalligraferen op verschillende materialen, in verschillende kleuren, en op verschillende producten.

Kijk hieronder voor de prijzen:

Het laten kalligraferen van eigen menukaarten of naamkaartjes.

Dit kan in verschillende soorten en maten. Op de door jullie geleverde kaartjes/kaarten schrijf ik de naam van jullie gast.

Dit in een kleur naar keuze.

€1,- p/s

2021-06-18-012550599.jpg
Image (4).jpeg

Een pdf/jpeg met jullie gekalligrafeerde namen ingescand zodat jullie deze kunnen (laten) gebruiken voor het ontwerp van jullie kaart om zo alles in 1 stijl te houden is ook mogelijk! Ik lever altijd 3 soorten van de door jullie opgevraagde tekst/namen.

€35,-

Het laten kalligraferen van trouwkaarten, save the date kaarten, verlovingskaarten of geboortekaarten. Op de door jullie geleverde kaarten schrijf ik jullie beide namen (trouwkaart), de naam van jullie kindje (geboortekaart) , of bijvoorbeeld 'Save our date'.

Dit in een kleur naar keuze.

€1,45 p/s

2021-03-12-020021925.jpg

Willen jullie op de voorkant gekalligrafeerd, én op achterkant ook bijvoorbeeld jullie 2e namen of de doopnaam van jullie kindje gekalligrafeerd,

dan kost dit per kaart €2,40 

IMG-20210210-WA0005_edited.jpg
2021-04-19-025417601.jpg

Voorwaarden:

- Kalligrafie van Willi is niet verantwoordelijk en aanspreekbaar voor beschadigingen die plaatsvinden tijdens het verzenden van jullie product.

Jullie leveren de producten/kaarten aan ons, hier wordt gekalligrafeerd wat we in overleg hebben afgesproken om het vervolgens netjes weer

af te leveren na het voldoen van de gestuurde factuur. Worden er dan nog door de Postbezorger schade verricht, dan is dat voor eigen risico.

- Houd u er altijd rekening mee dat het handwerk is en dat soorten van elkaar kunnen verschillen. Wij hebben ons eigen handschrift en schrijven

zo goed als mogelijk hetzelfde, maar er kunnen kleine afwijkingen in zitten.

- Houd u er rekening mee dat kalligraferen handwerk is en er daarom foutjes tussen kunnen zitten. Het is daarom erg wenselijk dat er

minimaal 15 exemplaren extra worden geleverd zodat wij hier speling hebben. Het aantal correcte producten worden uiteindelijk gefactureerd.

- Op een opdracht kalligraferen zit levertijd. Dit is altijd in overleg! Mocht het spoed hebben dan is er een grote mogelijkheid dat wij snel kunnen leveren, maar houdt u rekening met 2 weken levertijd.

- Prijzen zijn inclusief 21% btw. en exclusief eventuele verzendkosten.

- Gekalligrafeerde producten, namen, woorden of zinnen mogen niet gekopieerd worden voor andere doeleinden,

tenzij hier overleg over is geweest.

- Mochten er foto's gemaakt worden van gekalligrafeerde producten, dan dient daarbij @kalligrafievanwilli te worden genoemd.

Het is dus mogelijk dat jullie een ander design bedrijf een ontwerp laten maken met jullie namen gekalligrafeerd (zie mogelijkheid voor ingescande namen), maar tevens dit designbedrijf dient altijd te vermelden dat de gekalligrafeerde namen afkomstig zijn van @kalligrafievanwilli.

bottom of page