Wij willen graag weten wat jullie ervaringen zijn met kalligrafievanwilli...
BeoordelenVrij slechtNiet zo goedGoedHeel goedFantastischBeoordelen

We zijn echt super tevreden over de samenwerking! :-) 

Het geboortekaartje voor Lynde is helemaal zoals we het in gedachten hadden. 

Bedankt voor het meedenken en de tips! 

 

Onze ervaring met van willi is geweldig! Je maakte onze verlovingskaartjes precies zo als wij die graag wilden! Je zei zelf wat je er van vond, je dacht met ons mee, je gaf veel voorbeelden, en vooral.. alles kon bij Willi! Wij zouden je echt aan anderen aanraden! Je bent een topper! Lieve, enthousiaste Willi, ga zo door!

 

Onze ervaring met 'kalligrafievanwilli' is supergoed! Ze denkt mee met je wensen, ze past het zo vaak aan tot je echt de kaart hebt die je wil. 

Willianne weet waar ze het over heeft en waar ze mee bezig is. Ze is enthousiast en echt goed in haar vak! Een aan te raden adres voor je exclusieve, prachtige trouwkaarten!

 

Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk ontwerp voor ons verlovingskaartje. Ik had een idee in mijn hoofd maar op geeneen site kon ik het echt vinden. Ik kwam kalligrafie van willi tegen op Instagram, en oh wat een leuke dingen maakt zij. Het tijdsbestek was erg kort, maar ik wilde graag de kaartjes van Willianne. Uiteindelijk de datum verzet, wat voor beiden beter uitkwam haha. Na een leuke afspraak bij Willianne thuis kwamen alle leuke ideeën van beide kanten voorbij. Het proefkaartje was vrij snel binnen. Na een aantal aanpassingen en 'goed advies' van Willianne, kregen we het kaartje dat helemaal bij ons past. Wat zijn we er blij mee en we krijgen superleuke reacties op de kaartjes + enveloppen. Kalligrafie van Willi is echt een aanrader. Persoonlijk en professioneel.

 

Willianne is een schat! En zeker een aanbeveling waard. Wat hebben wij prachtige kaarten als resultaat, uniek en écht wat bij ons past. Willianne denkt mee, is enthousiast en schakelt super fijn. De leuke reacties die ik ook terug krijg op mijn kaarten zeggen denk ik voldoende! Dus ik zeg: doen! Liefs, Richelle en Pieter

 

2019 By KalligrafievanWilli